• In de media kan u er de laatste tijd niet naast horen, de ene firma na de aanrader krijgt te maken met cyber aanvallen of worden gehackt waarbij veel bedrijf en klanten gegevens worden gestolen.

  Dergelijke voorvallen kosten niet enkel geld maar zorgen ook voor veel verloren tijd. Nadat u de kost heeft betaald om uw bedrijf opnieuw online te krijgen bent u ook half verplicht om een investering te doen om uw bedrijf te beveiligen.

  Met het Security Assesment scant Anvar IT uw volledige netwerk, server park en externe diensten (zoals email, websites en dergelijke) af om te kijken of uw bedrijf kwetsbaar is voor een cyber aanval. Na afloop van de scan krijgt u een gedetailleerd overzicht met de sterke, minder sterke & kritieke punten in uw computer park en IT infrastructuur.

  Wenst u nadien de kritieke punten aan te pakken dan kan u gebruik maken van Anvar IT zijn "2nd Line Support" of "Maintenance" diensten. Indien de kritieke punten het aankopen van hardware beslaat dan vraagt Anvar IT naar gelang uw budget ettelijke offertes op bij IT leveranciers die nadien samen met u besproken worden.

   

 • Beveilingscan

  Anvar IT voert een gerichte scan uit om te kijken of bekende "hack" manieren succesvol worden geblokkeerd. Hiernaast wordt ook de interne beveiliging onder de loep genomen, zaken zoals wachtwoord beheer, antivirus, bestandsbeveiling en dergelijke

 • Overzichtelijke kosten

  We moeten er niet om heen draaien, beveiliging kost geld. Maar door gebruik te maken van OpenSource technieken kan de kosten serieus terug gedrongen worden en kan u toch genieten van een optimale beveiliging.

 • Grotere Productiviteit

  Eens uw infrastructuur volledig beveiligd is hoeft u zich geen zorgen meer te maken over downtime door virussen, hackers of vergeten wachtwoorden. Dit zorgt voor een optimale werkomgeving.

 • Beschikbaarheid

  Datadiefstal of cyber aanvallen kan uw bedrijf duizenden euro’s kosten & uw bedrijf is meestal tijdens en na de hack ettelijke dagen of weken niet bereikbaar. Met uw infrastructuur te beveiligen zorgt u er voor dat uw bedrijf geniet van een optimale beschikbaarheid.