• Zoals alle apparaten die 24 7/7 moeten werken, vereist ook een server het nodige onderhoud.
    Anvar IT kan op periodieke basis (half jaarlijks, jaarlijks, ...) uw server zijn nodige onderhoud geven. Dit onderhoud bestaat dan uit het opkuisen van de fysieke componenten, het up to date brengen van uw besturingssystemen en de bijhorende toepassingen.

    Dit onderhoud kan aan een gunstig tarief buiten de werkuren of in het weekend uitgevoerd worden.

  • Een van de grootste knelpunten in IT hardware is stof. Stof bouwt zich met de loop van de jaren op in uw toestellen en hierdoor stijgt de temperatuur van de verschillende componenten. Door deze hogere temperatuur gaat de levensduur van uw toestellen dalen. Anvar IT reinigt uw server hardware en componenten met gespecialiseerde middelen om zo problemen met statische elektriciteit en vocht te vermijden

  • Elk besturingssysteem en toepassigen krijgen op regelmatige basis updates. Deze updates zorgen voor een betere werking en beveiliging van uw systeem. Veel IT leveranciers schakelen automatische updates uit om problemen te vermijden. Anvar IT kan deze updates op een door u gekozen tijdstip installeren zodanig uw systeem altijd kan genieten van een optimale stabiliteit en veiligheid.