• Na 4 of 5 jaar is uw IT infrastructuur aan vervanging toe, dan contacteert u als bedrijfsleider meestal de gekende IT leverancier of vraagt u een offerte op bij een andere leverancier om de prijzen te vergelijken.
  Meestal bent u als bedrijfsleider niet op de hoogte van alle technische aspecten en valt u terug op de kennis van uw huidige IT leverancier.

  Anvar IT kan hier een belangrijke rol in spelen, wij bekijken uw huidige infrastructuur en bespreken samen met u uw wensen naar hard en software. Aan de hand van deze informatie wordt er een analyse samengesteld aan de hand van uw noden en budget. Deze analyse wordt dan verzonden naar ettelijke IT leveranciers met de vraag om een offerte op te stellen.

  Als bedrijfsleider krijgt u voor de analyse ook altijd de keuze om te gaan voor commerciële pakketten of voor opensource producten waar u enkel betaald voor de support indien deze nodig is.

  Anvar IT kan ook aanwezig zijn bij de eerste gesprekken met de nieuwe leverancier om de technische gesprekken op te vangen en naar u toe te vertalen.

   

 • Beveiliging

  In de analyse wordt er voldoende rekening gehouden met de beveiliging van uw gegevens zonder dat u moet inboeten op gebruiksvriendelijkheid.

 • Support

  Een niet onbelangrijk onderdeel in uw IT Infrastructuur is de support die uw IT leverancier kan aanleveren. Bij vele Service Providers of IT Leveranciers bestaan hier meerdere formules voor. Samen met u wordt gekeken hoeveel support u per maand of per jaar nodig heeft en welk pakket er best aanleunt aan de noden van uw bedrijf.

 • Back-up

  Back-up is en blijft een belangrijk onderdeel. Anvar IT schrijft in uw analyse ook een voorstel uit naar de toekomstige IT leverancier toe, hoe de back-up best wordt aangepakt. Dit samen met uw input en de noden van uw bedrijf.