• Sommige bedrijfsleiders of interne medewerkers nemen de functie van interne IT medewerker op zich. Maar indien u of uw medewerker op een groot probleem stoot dan moet u terug vallen op uw IT leverancier die het probleem overneemt en het probleem voor u oplost met het daaraan het gekoppeld prijskaartje.

    Anvar IT bied u met "2nd Line Support" de mogelijkheid om na analyse van het probleem u aan te geven hoe u het probleem zelf kan verhelpen of indien u wenst kan Anvar IT het probleem van u overnemen en oplossen aan een gunstig tarief.

  • Kosten Overzicht

    Door dat Anvar IT u verder helpt met u uw probleem en u zelf de oplossing kan implementeren bespaart u een hoop kosten aan diensten bij uw IT leverancier. Anvar IT heeft een transparante prijs structuur zodat u reeds op voorhand al een schatting heeft van de kost om het probleem op te lossen.

  • Support

    Anvar IT is gespecialiseerd in veel server en computer toepassingen. Hierdoor kan men een snelle dienstverlening aanleveren en is uw probleem verholpen zonder een te hoge kostprijs.